Guider

Bekanta dig med guiderna

Vi har producerat mångsidig information om företagande till dig, så du självständigt kan börja bekanta sig med ämnet och på nytt återkomma till det. Ytterligare har vi sammanställt material av de experter som uppträtt på våra evenemang, som skulle kunna hjälpa just dig med att framskrida i ditt företagande. Materialet som använts i olika utbildningar och evenemang finns i vår materialbank.

Starta eget – Guide för blivande företagare

Nyföretagarcentralerna i Finland rf publicerar årligen en uppdaterad guide till blivande företagare och personer som planerar företagande. Guiden innehåller den mest aktuella informationen om att grunda ett företag och att verka som företagare. Guiden utdelas via Nyföretagarcentralerna i Finland rf till alla som har planer på att bli företagare. Den elektroniska versionen kan avgiftsfritt laddas ner från webben.

Anvisningar och grundläggande dokument för affärsverksamhetsplanen

Vi sammanställde materialet på andra språk på vår webbplats

Evenemangsmaterial

How To Get Your Startup Funded?

The Power Of (Self-) Leadership On Our Way To Success Workshop ​

Videomaterial

Vi har producerat videor om entreprenörskap och åtgärder gällande företagsamhet för dig, så du självständigt kan börja bekanta sig med ämnet och även på nytt återkomma till det.

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!