Startup-tjänster

Vi stöder dig med att öka omsättningen och skaffa finansiering.

Har du en lösning på ett globalt behov? Kom och diskutera hur vi kan skräddarsy ditt lämpliga tillväxtprogram på väg mot en global affärsverksamhet. Programmet byggs upp enligt din situation och dina styrkor för en period på sex månader upp till två år. Vi kan hjälpa dig lösa kommande problem redan nu. Kontakta oss på startup@hel.fi och kom på besök!

Letar du efter finansiering eller lagmedlemmar?

 The Hub fungerar som ett nätverk för att sammankoppla Startups med indivudella förmågor , investorer, tillställningar samt best practice redskap.

Vi stöder dig med att bli internationell.
Startup exchange

Startup exchange är ett internationellt nätverk i Asien och Europa som hjälper dig nå avgiftsfria lokaler i mållandet och hjälper dig komma med i lokala startup-nätverk.

Soft landing

Soft landing är ett servicepaket som hjälper utländska företagare komma in i Finland så smidigt som möjligt. Vi hjälper med både lokaler, tillstånd, sociala kontakter som med andra praktiska frågor.

 

 

 

 

Mentoring

Mentoring

Våra yrkeskunniga mentorer hjälper ditt företag i sina olika faser från att förädla idén till att bygga ett team, öka omsättningen och finansieringen. Din personliga mentor skräddarsyr dig ett tillväxtprogram som passar dina behov.

Internationalisering

Internationalisering

Vi stöder startup-företag i Helsingfors med att utveckla sin internationella affärsverksamhet. Vi hjälper även med att delta i de bästa internationella evenemangen.

Evenemang

Evenemang

Vi ordnar evenemang som stöd för startups och ekosystem. På våra evenemang kan du hitta din blivande affärspartner eller fördjupa dina kunskaper i finansiering, avtal eller flera andra frågor. Se våra kommande evenemang.

Tjänster för ekosystemet

Tjänster för ekosystemet

NewCo Helsinki arbetar för att utveckla startup-ekosystemet i Helsingforsområdet och med att skapa internationella relationer. Vårt nätverk betjänar startups och deras tillväxt. Vi känner till ekosystemet och berättar för dig om vilka som bäst kan stöda dig så att du når framgång.

Kontakta oss