Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Asianajajan vinkit osakassopimukseen ja työvoiman lisäämiseen liittyen

15.10.2021 klo: 10:0011:30

NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivät jatkuvat 15.10. online-tapahtumalla. Osallistuminen on maksutonta.

Miten osakassopimus tulisi laatia? Tarvitsetko lisää työvoimaa, mutta työntekijän palkkaaminen mietityttää?

Tule kuuntelemaan asianajajan käytännönläheiset vinkit osakassopimuksen sisällöstä ja mahdollisuuksista lisätä työvoimaa liiketoiminnan tarpeet huomioivalla tavalla. Luennolla käsitellään myös keinoja ehkäistä henkilöriskejä liittyen esimerkiksi liikesalaisuuksien väärinkäyttöön tai asiakkaiden houkutteluun.

Luennon vetäjä: Sampsa Pekkinen (www.pekkinen.fi).

Tämä online-tapahtuma järjestetään Microsoft Teamsiä käyttäen. Teamsia voit käyttää selainversiona, jolloin sinun ei tarvitse asentaa koneellesi mitään ohjelmia. Voit tietenkin käyttää Teamsia halutessasi työpöytäsovelluksena, jos sinulla on se jo asennettuna.

NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäiviä on luvassa syyskaudella 2021 kahden viikon välein perjantaisin.

Detaljer

Datum:
15.10.2021
Tid:
10:00 – 11:30

Arrangör

NewCo Helsinki
NewCo Helsingin Asiantuntija-aamupäivät jatkuvat 15.10. online-tapahtumalla. Osallistuminen on maksutonta. Miten osakassopimus tulisi laatia? Tarvitsetko lisää työvoimaa, mutta työntekijän palkkaaminen mietityttää? Tule kuuntelemaan asianajajan käytännönläheiset vinkit osakassopimuksen sisällöstä ja mahdollisuuksista lisätä työvoimaa liiketoiminnan tarpeet huomioivalla tavalla. Luennolla käsitellään myös keinoja ehkäistä henkilöriskejä liittyen esimerkiksi liikesalaisuuksien väärinkäyttöön tai asiakkaiden houkutteluun. Luennon vetäjä: Sampsa Pekkinen (www.pekkinen.fi). Tämä online-tapahtuma […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!