Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Pitch Like a Pro! Kuinka kerrot yrityksestäsi kiinnostavasti -workshop (online)

8.12.2021 klo: 12:0013:30

Tilaisuus on avoin kaikille, jotka haluavat oppia kuinka kertoa omasta yrityksestään (tai yritysideastaan) kiinnostavalla tavalla.

Esittely:
Niin aloittelevana kuin jo pitempäänkin toimineena yrittäjänä saat jatkuvasti kertoa itsestäsi ja yritysideastasi. Nämä keskustelut voivat olla mullistavia liiketoimintasi kannalta. Tärkeä kontakti, ensimmäinen kauppa, tai olennainen oppi ideaan liittyen saattaa löytyä niin illalliselta, etäpalaverista, kuin vaikka kuntosalin pukuhuoneestakin.

Itsestään ja omasta yritysideastaan on kuitenkin vaikea kertoa kiinnostavasti, vaikka se olisi itselle kuinka tuttu. Yhtä hyvin aloittelevalle kuin toimivallekin yrittäjälle kysymys “Mitä teet?” saattaakin aiheuttaa yllättävän paljon pelkoa ja joskus jopa häpeää. Samalla kauppoja jää saamatta, oppeja omaksumatta ja kontakteja tekemättä.

Tässä koulutuksessa opit, miten kerrot itsestäsi ja yritysideastasi kiinnostavasti. Opit helpot työkalut, joita sovellat omaan pitchiisi käytännössä harjoitellen, jo koulutuksen aikana. Koulutuksen jälkeen sinulla on omalta tuntuva, vakuuttava vastaus kysymykseen “Mitä teet?”. Silloin osaat joka tilanteessa esitellä itsesi ja yritysideasi vakuuttavasti. Tämän myötä sinun on jatkossa helpompi saada kauppaa, löytää työntekijöitä, ja saada arvokkaita kontakteja.

– Löydät oman pitchisi ja harjoittelet sitä niin, että se tulee lähes selkärangasta.

– Lakkaat pelkäämästä kysymystä “Mitä teet?” ja sen sijaan odotat sitä innolla

– Löydät selkeyttä siihen, mitä yritykselläsi tarkalleen ottaen teet. Mielenrauhasi kasvaa, selkeyden tunne lisääntyy, ja itsevarmuus kehittyy.

KOULUTTAJAT

Miika Karppinen
Miika Karppinen on seikkailija, kommunikaatiovalmentaja ja tarinankertoja. Ujosta esiintymiskammoisesta pojasta lavaa rakastavaksi esiintyjäksi kasvanut Miika rohkaisee suomalaisia olemaan välittömämpiä ja avoimempia. Hän rakastaa ihmismielen toimintaa, ja valmentaa johtajia tekemään läpimurtoja yrityksissään olemalla välittömiä itselleen ja muille.

Juuso Kurttila
Juusossa parasta on vahva läsnäolo ja kyky laittaa itsensä likoon, jotta muutkin uskaltavat avautua ja kokeilla. Ihmisläheisellä otteellaan hän on menestyksekkäästi johtanut muutosta koko Suomen kattavassa nuorisojärjestössä, argumentoinut varusmiesten edun puolesta kymmenen uutisissa, ja esittänyt suuryritysten strategioita yritysten johdolle – itse tekemiensä laulujen muodossa. Juuso uskoo, että vilpitön kommunikaatio voi ratkaista kaikki ongelmat maailmassa.

Detaljer

Datum:
8.12.2021
Tid:
12:00 – 13:30

Arrangör

NewCo Helsinki / YritysEspoo
Tilaisuus on avoin kaikille, jotka haluavat oppia kuinka kertoa omasta yrityksestään (tai yritysideastaan) kiinnostavalla tavalla. Esittely: Niin aloittelevana kuin jo pitempäänkin toimineena yrittäjänä saat jatkuvasti kertoa itsestäsi ja yritysideastasi. Nämä keskustelut voivat olla mullistavia liiketoimintasi kannalta. Tärkeä kontakti, ensimmäinen kauppa, tai olennainen oppi ideaan liittyen saattaa löytyä niin illalliselta, etäpalaverista, kuin vaikka kuntosalin pukuhuoneestakin. Itsestään […]
Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!