NewCo Accelerator

Vad är NewCo Accelerator?

 

NewCo Accelerator fyller det omfattat bekända tomrummet i det lokala ekosystemet för startup-företag genom att på erfarna acceleratorers vägnad erbjuda långfristigt stöd och engagerad personlig coachning för nybörjande startup-företag.

Vid sidan av den personliga coachningen för incubator- och acceleratortjänsterna samman startupen för att lära sig och bilda nätverk. Ytterligare ger den en omfattande tillgång till vårt nätverk i Finland och i världen. Serviceprogrammet handlar framför allt om finansiering, teambildning och tillväxt.

Varför ansluta sig?

Vi erbjuder dig:

  • En individuellt skräddarsydd och långfristig tjänst för företagscoachning och inträde till omfattande tjänster för ekosystem
  • En personlig företagscoach och inträde till rådgivningsnätverket
  • En inledning till finansieringsmöjligheter för ett tidigt skede och inträde till mångahanda prövomiljöer i Helsingfors
  • Workshopar, utbildningar och tillväxtevenemang
  • Värdefulla möjligheter att bilda nätverk med investerare, sakkunniga inom branschen, innovativa entreprenörer och rådgivare

Vem kan ansluta sig?

Acceleratorn är avsedd för startups inom huvudstadsregionen, som siktar på en internationell tillväxt. Ytterligare tas team, som i framtiden vill placera sig i huvudstadsregionen, med i programmet. Detta gäller såväl inhemska som utländska startup-företag.

Vi fokuserar på team, som har passerat idégivningsfasen för en produkt eller tjänst, och som arbetar bland validiteten och/eller tillträdet på marknaden. Tveka ändå inte, utan kontakta oss, fastän du skulle känna att du inte ännu är i detta skede. Tillsammans med sitt vida nätverk erbjuder NewCo Accelerator företagsrådgivningstjänster för startups som är i olika utvecklingsskeden.

Låt oss diskutera!

Acceleratorn fungerar oavbrutet utan ansökningstider. Teamen kan när som helst ansöka och komma in i tjänsterna och programmet. Du kan ansluta dig till tjänsten genom att reservera en tid för distansmöte i vårt teams Calendly (se nedan) eller genom att skicka e-post, där du ger dina kontaktuppgifter och skriver en kort presentation om i vilket skede du är och vad du förväntar dig av programmet. Skicka e-posten till startup@hel.fi.

Du kan även direkt kontakta vårt team för att berätta om dina behov och få mer information om våra tjänster.

NewCo Accelerator -team

På vilket sätt anländer jag till platsen?

Vi gynnar distansmöten på grund av coronavirusläget. Du kan reservera en tid för ett Google Hangout-distansmöte i vårt teams Calendly. Vi befinner oss fysiskt i NewCo Helsinkis kontor på Malmgatan 16 A, tredje våningen, Helsingfors. Inga besökstider finns, utan alla personliga möten måste alltid överenskommas på förhand.

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!