Soft landing

Soft landing-tjänsterna stöder de utländska startup-företagens ankomst till Helsingfors

Helsingfors är ett centrum för innovationer som intar världen. I staden finns en märkbar grupp av digitala och tekniska förmågor. Det lokala samfundet på gräsrotsnivå är gästvänligt, och betjänar samt stöder entreprenörsanda. Tillsammans med sina partners erbjuder NewCo Helsinki Soft landing-tjänster, som är planerade för att hjälpa dig att undersöka olika affärsverksamhetsmodeller och utvidga din affärsverksamhet i Europa.

Har du ett startup-företag och är villig att komma till Helsingfors? Här kan du läsa mer om Soft landing -tjänsten på engelska eller kontakta oss på startup@hel.fi.

Teemu SeppäläTeemu Seppälä är en erfaren rådgivare inom internationell affärsverksamhet med mer än 20 års erfarenhet i över 40 länder. Han har arbetat med företag i olika branscher och hjälpt nystartade företag, som är i ett tidigt skede och strävar efter tillväxt, genom att utveckla deras affärsverksamhet och ordna finansiering (även genom att agera själv som finansieringschef). Teemu har en politices magisterexamen från Helsingfors universitet. Som återvandrare vet Teemu genom sina egna erfarenheter vilken typ av stöd människor behöver när de flyttar till ett nytt land. Teemus e-postadress är teemu.seppala@hel.fi.

Gian Luca CiolettiGian Luca Cioletti är en erfaren rådgivare för utländska startup-företag. Han har 25 års internationell erfarenhet av uppgifter från den högsta ledningen på olika företag. Han har sakkännedom i ledning av försäljning och marknadsföring samt utveckling av affärsverksamhet. Gian Luca är ingenjör och han har även avlagt kandidatexamen i ledning av affärsverksamhet. De senaste fem åren har han agerat som startup-mentor och coach vid NewCo Helsinki. Gian Lucas e-postadress är gianluca.cioletti@hel.fi.

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin niin yrittäjyydestä, Helsingin startup-kentän viimeisimmät kuulumiset kuin erilaisista tapahtumista ja koulutuksista, joiden avulla yrityksesi menestyy.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Subscribe to the newsletter

Our newsletters will provide you with comprehensive information on entrepreneurship, the latest updates from the startup scene in Helsinki and different events and training opportunities that will help your business thrive.

Interests

Thank you!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Tilaa uutiskirjeemme

Uutiskirjeissämme tarjoamme sinulle kattavan paketin Helsingin startup-kentän viimeisimmistä kuulumisista sekä erilaisista tapahtumista ja koulutuksista.

Kiinnostuksen kohteet

Kiitos tilauksesta!

Three people with laptops in their arms, sitting on the stairs.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Våra nyhetsbrev kommer att ge dig omfattande information om entreprenörskap, de senaste uppdateringarna från startscenen i Helsingfors och olika evenemang och utbildningsmöjligheter som hjälper ditt företag att frodas.

Tack så mycket!