Utbildningar och evenemang

10.1.2018

Vi ordnar kostnadsfria skolningar skräddarsydda för nya och verksamma företagare om t.ex. företagsekonomi, försäljning, marknadsföring och småföretagens juridiska frågor. Dessutom erbjuder vi olika nätverksevenemang såsom Yrittäjäverkko.

 

Bifogat finns en presentation av bestående, återkommande utbildningar och evenemang.
Du hittar tidpunkterna och närmare information om enskilda utbildningar i evenemangkalendern.

 

Yrittäjäverkko

Företagarnätverket Yrittäjäverkko är en mötesplats för befintliga och nya företagare där de för företagarna viktiga nätverken bildas. Temat varierar och det finns toppföreläsare på plats. Till sist ordnas handledd nätverksbildning och fri diskussion, ta med dig visitkortet! Evenemanget ordnas tillsammans med arbets- och näringstjänsterna i Nyland och med Helsingfors Företagare.

”Ett väldigt nyttigt evenemang! Jag kan varmt rekommendera det :)”
”Det var fantastiskt att träffas och skapa nätverk med andra färska företagare!”

 

MyyntiMylly

Kom och utveckla ditt försäljningssnack på MyyntiMylly! Funkar din försäljning? Når du ditt säljmål? MyyntiMylly är en plats där nya och befintliga företagare kan öva på sitt säljsnack.

”Det är viktigt att få feedback på sin presentation.”
”Utan sådana här tillfällen kan man inte utveckla sitt säljsnack.”

 

How to make a business plan workshop

Kom till workshoppen för att höra vad en god affärsverksamhetsplan innehåller. I slutet av evenemanget finns tid för att du kan göra upp din affärsverksamhetsplan (www.business-plan.fi) under handledning av en företagsrådgivare. Ta med dig din dator. Observera att tillställningen går på engelska.

“I think the topic was good and the presentations too.”
“Good job – thanks for the help :)”